Dijkstra & Klevering
Jouw gebit onze zorg!

de MOndhygiËnisten


Sinds 2013 hebben wij, Gonda Klevering en Jelly Dijkstra, besloten om onze ervaring te bundelen en een kleinschalige praktijk opgericht. Onze aanpak is transparant en persoonlijk. Kiest u voor ons dan kiest u voor helderheid. 

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste behandelingen en technieken, volgen we regelmatig bijscholingscursussen.

Wij zijn kwaliteit geregistreerd in het KRM-register.Ons team

Jelly Dijkstra, mondhygiënist

Jelly Dijkstra, mondhygiënist

Functie Mondhygiënist en mede-eigenaar

Over Jelly Van kleins af aan ben ik gefascineerd door de mondzorg. De keuze voor mondzorgkunde was snel gemaakt. Het directe contact met de klanten maakt mijn werk afwisselend en boeiend. Iedereen is uniek en vereist een eigen aanpak. Ik streef er naar iedereen met een fijn gevoel en een stralende lach de deur uit te laten gaan. Na 13 jaar verveelt het vak mij nog steeds niet en ervaar ik veel plezier in mijn werk. De wetenschap ontwikkelt zich en de mondzorg ook. Ik besteed veel tijd aan nascholing en vind het leuk om mij maatschappelijk in te zetten als mondhygiënist.

Gonda Klevering, mondhygiënist

Gonda Klevering, mondhygiënist

Functie Mondhygiënist en mede-eigenaar

Over Gonda In 2000 ben ik afgestudeerd aan de Hanzehogeschool, Hogeschool van Groningen. Sindsdien heb ik in meerdere tandartspraktijken gewerkt. Ook heb ik 8 jaar lang gewerkt als docent op de opleidingen mondzorgkunde en tandheelkunde in Groningen. 8 jaar geleden heb ik besloten om samen met Jelly Dijkstra een eigen praktijk te starten. Nog steeds ga ik elke dag met plezier naar de praktijk. Als mondhygiënist kan ik veel betekenen voor iemand zijn mond- en algemene gezondheid. Met regelmaat ga ik naar nascholingen om up-to-date te blijven. Dit houdt mij scherp en alert. Na 21 jaar prijs ik mij gelukkig dat ik voor dit mooie vak heb gekozen.

E-mailen
Bellen