Dijkstra & Klevering
Uw gebit onze zorg!

Jelly Dijkstra & Gonda Klevering

Mondhygiënistenpraktijk Dijkstra en Klevering


Bent u op zoek naar een ervaren mondhygiënist te Groningen? 

Onze mondhygiënisten Gonda Post-Klevering en Jelly Dijkstra hebben jarenlange ervaring en uitgebreide kennis opgedaan binnen de mondzorg en tandheelkunde.

Schrijf u en maak gelijk een afspraak!

In ieder gebit kunnen problemen ontstaan. Op tanden en kiezen kan aanslag en, tandsteen ontstaan, tandvleesontstekingen kunnen zich ontwikkelen en ook een slechte adem en gaatjes/ cariës kunnen een probleem zijn.

Hoe goed u ook het gebit probeert te onderhouden, alleen lukt dat niet. Een mondhygiënist helpt om een gezond gebit te verkrijgen én te behouden. 

Komt u al jaren alleen bij de tandarts? Kies ervoor om eens naar de mondhygiënist te gaan. Wij geven u de juiste mondhygiëne-adviezen ondersteund met een gebitsreiniging. Preventie is de sleutel... Dat zal de levensduur van uw gebit positief beïnvloeden. Wij zijn gevestigd in Groningen, Wijert/ Helpman.

Wij vinden het belangrijk dat men jarenlang plezier heeft van een gezonde mond. Door niet alleen de tandarts te bezoeken maar ook eens de mondhygiënist legt ineen goede basis. Wij voeren gebitsbehandelingen uit om uw mondhygiëne en gezondheid te verbeteren en te behouden. 

Middels mondonderzoek en analyse, persoonlijk mondhygiëne-advies en uitgebreide professionele gebitsreiniging helpen wij u aan een gezond en fris gebit. 

Ieder gebit is uniek en verdient aandacht. Volgens onze klanten zijn onze mondhygiënisten Gonda en Jelly  professioneel, lief én denken net een stapje verder. O

Graag zien wij u binnenkort!

Mondhygiënisten Jelly Dijkstra en Gonda Klevering

Locatie Groningen-Zuid | Wijert | Helpman


In onze praktijk streven we naar de

    best mogelijke, persoonlijke mondzorg.  


E-mailen
Bellen