Dijkstra & Klevering
Jouw gebit onze zorg!

waarom


In ieder gebit kunnen problemen ontstaan. Op tanden en kiezen kan aanslag en tandsteen zich ontwikkelen, tandvleesontstekingen zijn hier het gevolg van. Dit lijkt onschuldig en geeft geen pijn. Maar kan lijden tot slechte adem en tandverlies. Ook is het niet bevorderlijk voor de algehele gezondheid. 

Hoe goed u ook het gebit probeert te onderhouden alleen lukt dit niet. Een mondhygiënist helpt om een gezond gebit te verkrijgen én te behouden. 

Komt u al jaren alleen bij de tandarts? Kies ervoor om eens naar de mondhygiënist te gaan. Wij geven u de juiste mondhygiëne-adviezen ondersteund met een gebitsreiniging. Preventie is de sleutel... Dat zal de levensduur van uw gebit positief beïnvloeden. Wij zijn gevestigd in Groningen, Wijert/ Helpman.

Wij vinden het belangrijk dat men jarenlang plezier heeft van een gezonde mond. Door niet alleen de tandarts te bezoeken maar ook eens de mondhygiënist legt ineen goede basis. Wij voeren gebitsbehandelingen uit om uw mondhygiëne en gezondheid te verbeteren en te behouden. 

Middels een door ons uitgevoerd mondonderzoek, persoonlijk mondhygiëne-advies en uitgebreide professionele gebitsreiniging helpen wij u aan een gezond en fris gebit. 

Ieder gebit is uniek en verdient aandacht. Wij zijn doelgericht, kundig én denken net een stapje verder.

Graag zien wij u binnenkort!

Mondhygiënisten Jelly Dijkstra en Gonda Klevering

Locatie Groningen-Zuid | Wijert | Helpman


E-mailen
Bellen